Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Mate li rada dobrodruzstvi Lucie dovolim si Vam poradit nemene dobrodruzny podnik, na kanadske pomery nedaleko kde jste byli. Je kanoisticky vylet "Bowron Lakes Circuit". Nachazi se zapadne od mesta Quesnel, pobliz je svetozname zlatokopecke mestecko Barkerville, stoji za navstiveni, muzete i ryzovat zlato (pan gold). Je fyzicky velmi narocny, v nekterych mistechezi jdnotlivymi jezery musite kanoe prenaset na zadech. Svoje kanoe mit nemusite je tam pujcovna. Pokud to zkusite preju nezapomenutelne zazitky a vzpominky.

1 0
možnosti
Foto

Díky Vám za tip.Nejsme úplní vodáci, ale za zvážení to stojí! :-)

0 0
možnosti
JJ

Jsem jedna z těch 700 000 lidí, kteří na Vancouverském ostrově žijí. Polovinou WCT (Bamfield - Nitinat Narrows) jsem se propotácela v roce 1996, a do Lidovek jsem o tom napsala čtyřdílnou reportáž. Pokud máte zájem, najdete ji na

http://jarvis.bigbloger.lidovky.cz/c/134961/Reportaz-psana-na-obratce-1.html

http://jarvis.bigbloger.lidovky.cz/c/135210/Reportaz-psana-na-obratce-2.html

http://jarvis.bigbloger.lidovky.cz/c/136070/Reportaz-psana-na-obratce-3.html

http://jarvis.bigbloger.lidovky.cz/c/136573/Reportaz-psana-na-obratce-4.html

2 0
možnosti
Foto

Zdravím a díky! Juknu na to moc ráda:-)

0 0
možnosti
MP

Moc hezké. Jen jedna hnidopišská poznámka. Western red cedar = thuja řasnatá, yellow cedar = cypřišek nutkajský. Ty dřeviny, co zde máme jako parkové, dorůstají ve své domovině rozměrů velkých stromů. A protože pro první osadníky to byly stromy neznámé - používali termín cedar . ( Red cedar na východě USA je zase jalovec virginský ). Skutečné cedry rostly jen ve Starém Světě. Odpusťte starému puntičkáři .

1 0
možnosti
Foto

Tak díky za upřesnění, zkusím to nastudovat:o)

1 0
možnosti
JR

J75a36r56a 69R75a88n43k

6. 2. 2017 23:35

Jste frajeri, sla jsem ho uz 3x a zrejme zase pristi rok, kamarad mel take psa a bylo krasne, jak nas predbihal na zebricich. Bydlim asi 2 hodiny od Port Renfrew, kde se vetsinou zacinaR^

2 0
možnosti
Foto

Paráda, já zatím 2x a je to prostě srdcová záležitost! Tak třeba někdy na trase:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 653x
Milovnice hor, skal a cestování se sklony k bláznivým nápadům. Zápalená pro fotografování s nutkavou potřebou zachytit svět kolem sebe. Myšlenkami na cestách, srdcem dobrodruh a šprýmař.

https://www.zkomfortnizony.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy